Team

René Thürkow, tandarts

Ik ben in 1996 afgestudeerd aan de Faculteit Tandheelkunde van de Radboud Universiteit in Nijmegen. Vervolgens heb ik in diverse praktijken als waarnemer gewerkt. Sinds 1998 heb ik mijn eigen praktijk in Arnhem. Kwaliteit leveren staat in mijn handelen voorop. Vanuit mijn vak bezien vind ik voortdurende bij- en nascholing belangrijk. Daarnaast benut ik steeds de actuele technische mogelijkheden. Zo geef ik innovatie vorm, zowel in behandelmethodes als in de techniek. Ook hecht ik aan een goede praktijkhygiëne.
Al jaren ben ik actief als bestuurslid binnen de regionale tandartsvereniging. Ik ben aangesloten bij de Nederlandse Vereniging ter bevordering van de Tandheelkunde (NMT), ben BIG-geregistreerd en sta ingeschreven in het Kwaliteitsregister Tandartsen (KRT).

 

Monique, tandartsassistente

Ik werk inmiddels al weer 13 jaar als tandartsassistente, iets wat ik met veel plezier doe. Sinds 2014 werk ik in deze praktijk. Ik assisteer aan de stoel, heb contact met patiënten en verzorg de administratie.
Mijn vaste werkdagen zijn maandag en donderdag.

Angela, tandartsassistente

Ik werk alweer 13 jaar als tandartsassistente. Sinds 2009 werk ik in deze praktijk. Op dinsdag en woensdag assisteer ik de tandarts. Ik help aan de stoel, ik steriliseer de instrumenten en ik sta de cliënten te woord.